VEDNO ZANIMIVO IN PRIJETNO

Turistično informacijski center

Turistično informacijski center skupaj z atraktivnim paviljonom predstavlja zanimivo turistično točko za tuje in domače obiskovalce, predstavitev kulturne dediščine in prostor, kjer lahko turisti kot tudi Celjani in drugi domači obiskovalci na enem mestu pridobijo vse potrebne informacije o našem mestu.
Po predhodnem naročilu je na voljo strokovno vodenje po starem mestnem jedru in Starem gradu Celje v naslednjih jezikih: slovenski, angleški, nemški, italijanski, francoski, španski, hrvaški, srbski in ruski.
Rezervacije in povpraševanja glede vodenja prejemamo na e-mail: tic@celje.si. Ob povpraševanju ali naročilu vodenja navedite želeni termin in uro vodenja, jezik vodenja in želeno mesto srečanja. Seveda smo vam na voljo tudi za vse ostale informacije – za vaše vodenje vam bomo lažje organizirali najboljšo možno podporo, če nam boste posredovali tudi dodatne informacije o posebnih željah. Organiziramo lahko tudi prevoz, kulinarične storitve ali predlagamo adrenalinska doživetja.
V TIC-u vam nudimo tudi atraktiven in bogat izbor lokalnih in regionalnih spominkov. Poseben kotiček v TIC-u je namenjen lokalnim umetnikom, ki sicer delujejo v okviru Umetniške četrti.

Veselimo se vašega obiska!

Odpiralni čas:
ponedeljek–sobota: 10.00–17.00
nedelja in prazniki: 10.00–13.00
Nov TICTIC_L3U9460_PURGBlazina COUNTSGlavni trg TICTIC_L3U9411_PURGTIC pult
© Zavod Celeia Celje | Piškotki | Splošni pogoji