VEDNO ZANIMIVO IN PRIJETNO

O nas

Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje deluje kot lokalna turistična organizacija, ki jo je ustanovila Mestna občina Celje.
V okviru Turistično promocijskega centra Celje delujeta dva TIC-a – TIC Stari grad Celje in TIC center na Glavnem trgu 17 v starem mestnem jedru.
Oba turistično informacijska centra sta odprta vse dni v letu, tudi vikende in praznike.

Vse informacije o Celju, turistični ponudbi in dogajanju, so na voljo v obeh Turistično informacijskih centrih Celje – številne promocijske brošure in druge turistične publikacije, kot tudi pestra izbira spominkov, tako lokalnih, destinacijskih kot tudi nacionalnih znamke I FEEL SLOVENIA.
Posebnost v ponudbi predstavljalo unikatni izdelki Umetniške četrti.

Vodniška služba in naročilo ogledov mesta ter drugih turističnih paketov

V poslovalnici TIC center  lahko naročite voden ogled mesta Celje in Starega gradu Celje, kot tudi Muzeja novejše zgodovine Celje, Pokrajinskega muzeja, ogled Šmartinskega jezera, ogled Spominske hiše A. M. Karlin in Drevesne hiške v Mestnem gozdu. Posredujemo pri rezervaciji namestitev ter izletov v Celju in okolici, svetujemo in skupaj z vami ustvarjamo atraktivna doživetja za vas ali vaše goste!

Kontakt:
TIC Celje
Glavni trg 17
3000 Celje 
T: 03 428 79 36
E: tic@celje.si  

V okviru operacije » Celje 365/7 – izboljšanje digitalne predstavitve destinacije Celje kot ene ključnih slovenskih 5* destinacij na globalnem turističnem zemljevidu» se izvaja na tej spletni strani digitalna promocija kot tudi nadgradnja strani v skladu z vsebino opereacije. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
© Zavod Celeia Celje | Piškotki | Splošni pogoji